Etter å ha erobret den københavnske burgerscenen, er tiden inne for Jagger Copenhagen for å møte våre venner og naboer i Oslo
– og vi kan ikke vente.
Jagger-konseptet er essensen av den tidligere Michelin-kokken Rasmus Oubæks visjon om å skape et alternativ av høy kvalitet til de tradisjonelle og eksisterende burgerkjedene. Oubæk og Jagger-teamet ønsket å skape en moderne, urban burgerbar med en lokal atmosfære hvor du kan stole på nylagde burgere av høykvalitetsprodukter med god smak. Hos Jagger er vi drevet av vår kjærlighet til mat. Det er derfor vi bryr oss så mye om hvordan vi maler vårt norske kjøtt for å få akkurat den perfekte strukturen i biffen. Og hvorfor nøkkelingrediensene i våre burgere og sider alle er nøye utvalgt av vårt fokus på god smak, høy kvalitet og smart no-nonsense holdning.
Vi lager bearnaisedippen vår etter Oubæks oppskrift hver dag, bruker ekte jordbær og belgisk sjokolade i milkshakene våre, og lager våre økologiske briocheboller i vårt eget bakeri for å få den perfekte seige biten. For selv små detaljer kan utgjøre en stor forskjell. Vi jobber kontinuerlig med menyen vår for å imøtekomme forespørsler om for eksempel plantebaserte alternativer og vegetariske og veganske alternativer. Så enten du liker kjøtt eller ikke, vi har deg – og du kan være trygg på at vi gir oss aldri på kvalitet