Buzzere er de som ønsker våre gjester velkommen. Som buzzer jobber du i fronten av restauranten. Du representerer Jagger, og hovedoppgaven din er å gi gjestene våre den beste servicen. Det er viktig at du har en positiv holdning, godt humør og er super serviceinnstilt. Vi forventer at du er hjelpsom overfor kollegene dine, og at du ønsker å gi gjestene våre en best mulig opplevelse hver eneste dag.
Servicemedarbeidere har ansvar for den daglige driften i restauranten i samarbeid med sin restaurantsjef.
I tillegg til å levere topp service til gjestene, har du medansvar for opplæring av ansatte, bestillinger og renhold. Det er viktig at du har en positiv holdning og er en lagspiller. Vi forventer at du kommer på jobb med godt humør og mye energi. Som servicemedarbeider bidrar du til at gjestene er mer fornøyde når de forlater restauranten enn da de kom.
Som en del av kjøkkenteamet er hovedoppgaven din å tilberede mat til gjestene våre. Videre sørger du for å opprettholde høye standarder for renhold og hygiene sammen med kollegene dine. Vi forventer at du er positiv og hjelpsom mot kollegene dine, og vi setter pris på at du møter opp med godt humør hver dag.
Tidligere erfaring fra kjøkken er ikke nødvendig – vi lærer deg det du trenger å vite.
Skiftledere bidrar til den daglige driften av kjøkkenet i restauranten. Hovedoppgavene dine er forberedelser og bestilling av varer, samt medansvar for mat- og hygieneoverholdelse i samarbeid med kjøkkensjefen.
Du må være en lagspiller, og vi forventer at du møter på jobb med godt humør og masse energi.
Som kjøkkensjef har du ansvar for den daglige driften av kjøkkenet i restauranten – i samarbeid med din manager. Hovedansvarene dine inkluderer KPI-er, hygieneoverholdelse, bestilling av varer og lagerstyring.
Du er i kontakt med mange mennesker hver dag, så det er viktig at du holder fokus og har en positiv innstilling. Du må motivere teamet ditt hver dag, og vi forventer at du møter på jobb med godt humør og masse energi